Αρχικη / Εταιρεια / Ποιοι ειμαστε

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε
Η delta mo με κεντρικό μήνυμα "homephilosophy", γεννήθηκε από τον ενθουσιασμό και το όραμα νέων ανθρώπων για μία σύγχρονη, λειτουργική και όμορφη ζωή στο σπίτι.

Με την υποστήριξη του καταξιωμένου Κρητικού ομίλου επιχειρήσεων Πιτσουλάκης - Ρομπογιαννάκης σας παρουσιάζουμε ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο 4ων ορόφων σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Κνωσού 253, συνδυάζοντας τις πιο σύγχρονες επιλογές για το έπιπλο, το φως & τη διακόσμηση.

Το αποτέλεσμα, ένα πρότυπο κατάστημα που ακολουθεί τις προδιαγραφές του σύγχρονου lifestyle και εξελίσσεται με τους ρυθμούς της παγκόσμιας αγοράς.

Η delta mo σήμερα, είναι ένα από τα μοναδικά concept store στο Ηράκλειο το οποίο βασίζεται στο mix & match από επωνυμίες και προϊόντα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρείες & εργοστάσια στο χώρο του επίπλου και των διακοσμητικών ειδών. Εδώ, θα βρείτε προϊόντα πρωτοποριακού design σε απρόσμενα προσιτές τιμές, αλλά και λύσεις και προτάσεις από ειδικούς που ταιριάζουν στο δικό σας χώρο και τη δική σας αισθητική.

Οι προτάσεις μας απευθύνονται σε όλους, την οικογένεια, το νέο ζευγάρι, τους νέους & τα παιδιά. Καθένας αξίζει να επισκεφτεί τον εκθεσιακό χώρο της delta mo, έστω για να πάρει μερικές ιδέες σύγχρονης διακόσμησης.