Αρχικη / Συλλογες / Κεραμικο

Κεραμικό

Οι κεραμικές επιφάνειες γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε όλο τον κόσμο. Φυσικό υλικό με τεχνητά κατασκευασμένα όψη σε διάφορες υφές. Η εκπληκτική δε προσέγγιση και ομοιότητα του με μαρμάρινες όψεις, δίνει ασφάλεια και σιγουριά στο αποτέλεσμα, κάτι που στο μάρμαρο δεν προσφέρεται καθ'οτι φυσικό υλικό. Εκτός από τις εξαιρετικές όψεις, οι ιδιότητές τους είναι επίσης καθοριστικό πλεονέκτημα που τις έχουν μετατρέψει σε πραγματικό πόλο έλξης στην κουζίνα και την τραπεζαρία. Ποια είναι τα προσόντα μιας κεραμικής επιφάνειας; Οι παρακάτω ανάλυση θα σας πείσει.

Εξαιρετική αντίσταση
• Αντέχει σε κραδασμούς, κοψίματα και γρατζουνιές: Ένα κεραμικό τραπέζι είναι ιδανικό για καθημερινή και οικογενειακή χρήση. Παρέχει εξαιρετική ευκολία στη χρήση δίνοντάς σου την ασφάλεια πως αυτό το έπιπλο, είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει.
• Αντοχή στη θερμότητα και το κρύο: Τα σουβέρ στα κεραμικά τραπέζια είναι περιττά. Μπορείτε να βάλετε τα σκεύη & τα σερβίτσια σας απευθείας στο τραπέζι χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές που οφείλονται στη θερμότητα.
• Είναι ανθεκτικό στους λεκέδες: Ένα κεραμικό τραπέζι είναι πολύ εύκολο στη συντήρηση & τον καθαρισμό.

Τα κεραμικά τραπέζια είναι εύκολο να συντηρηθούν
Ένα κεραμικό τραπέζι δεν απαιτεί εντατική συντήρηση. Οι λεκέδες κρασιού, μαρμελάδας ή λίπους καθαρίζονται στο λεπτό (με σαπούνι ή νερό και ένα σφουγγάρι).
Τα οικιακά όξυνα καθαριστικά, δεν αφήνουν κανένα ίχνος. Το κεραμικό είναι όχι μόνο ένα εύκολο υλικό για καθαρισμό, είναι επίσης υγιεινό. Επειδή είναι ουδέτερη γεύση και οσμή, μπορείτε να τοποθετήσετε τα τρόφιμα απευθείας στο κεραμικό τραπέζι σας.

Διατίθεται σε πληθώρα επιλογών
Το κεραμικό έρχεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα στυλ εσωτερικού χώρου, στην τραπεζαρία, το τραπεζάκι ή ως διακοσμητικό στοιχείο σε συνθέσεις & μπουφέδες. Ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε οικογένειας.